Andragoški zavod Andragoški zavod - 90 let

TEMELJNE IN POKLICNE KOMPETENCE 2016-2019

TEMELJNE IN POKLICNE KOMPETENCE 2016-2019

PRIDOBIVANJE TEMELJNIH IN POKLICNIH KOMPETENC 2016 – 2019 Namen operacije je povečati vključenost odraslih v…

More...
INFORMIRANJE IN SVETOVANJE 2016-2022

INFORMIRANJE IN SVETOVANJE 2016-2022

Namen izvajanja dejavnosti je povečati oziroma izboljšati kompetence, ki jih zaposleni potrebujejo zaradi potreb na…

More...
IZOBRAŽEVALNI PROGRAMI IN IZPITI ZA BREZPOSELNE

IZOBRAŽEVALNI PROGRAMI IN IZPITI ZA BREZPOSELNE

Andragoški zavod Maribor – Ljudska univerza bo v obdobju od 1.6. do 31. 10. 2017…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

Katalog izobraževanja 2018/2019

Katalog2018

 

Izkoristite ugodnosti!

Drugi o nas

Manja KleideričManja Kleiderič udeleženka v programu predšolska vzgoja

»Za Andragoški zavod sem se odločila, ker sem tukaj dobila najboljše informacije pred vpisom. Osnovni razlog za vpis je bil, da v čim krajšem času pridobim višjo stopnjo izobrazbe. Zelo všeč mi je, da ne poslušamo vseh predmetov naenkrat. S tem se mnogo lažje pripraviš na posamezni izpit. Pohvalila bi strokovne delavce na zavodu in še posebej informacijsko pisarno.«

Več

e-novice

DA, želim BREZPLAČNO obveščanje o novostih!

Programi UŽU so namenjeni zviševanju ravni pismenosti manj izobraženim odraslim za pridobivanje temeljnih spretnosti, povezanih s pismenostjo, socialnih spretnosti in načel vseživljenjskega učenja. Programi UŽU trajajo 100-120 ur, UŽU MDM 300 ur. Izvajali se bodo naslednji programi UŽU:

− Usposabljanje za življenjsko uspešnost Most do izobrazbe (UŽU MI)

Cilj programa je omogočiti posamezniku, da obnovi in pridobi temeljno znanje in spretnosti za lažje osvajanje nove učne snovi in napredovanje v formalnem izobraževanju. Ciljna skupina so manj izobraženi zaposleni, ki so se šolali do deset let in želijo nadaljevati formalno izobraževanje.

- Usposabljanje za življenjsko uspešnost Moje delovno mesto (UŽU MDM)

Cilj programa je razvijanje temeljnih zmožnosti za kakovostno opravljanje dela, ustvarjanje pogojev za ohranjanje in zviševanje ravni temeljnih zmožnosti na delovnem mestu, spodbujanje za zviševanje izobrazbene ravni in ustvarjanje pogojev za osebnostni razvoj. Ciljne skupine so zaposleni na enostavnih, manj in srednje zahtevnih delih, na delovnih mestih, ki se ukinjajo zaradi spremembe tehnologije ter tisti, ki želijo pridobiti osnovnošolsko ali poklicno izobrazbo.

- Usposabljanje za življenjsko uspešnost Moj korak (UŽU MK)

Cilj programa je obnavljanje in pridobivanje temeljnega znanja in spretnosti, kar udeležencem omogoča lažje obvladovanje situacij v vsakdanjem življenju, večjo samostojnost in odgovornost v življenju, vključevanje v različne družbene dejavnosti ter dvig samozavesti in kakovosti življenja. Ciljna skupina so osebe s posebnimi potrebami oziroma osebe, ki v vsakdanjih življenjskih situacijah potrebujejo pomoč za doseganje večje samostojnosti in socialne vključenosti, za bolj samostojno in bolj kakovostno življenje pa potrebujejo tudi boljše obvladovanje temeljnih spretnosti.

- Usposabljanje za življenjsko uspešnost Razgibajmo življenje z učenjem (UŽU RŽU)

Cilj programa je obnavljanje in pridobivanje temeljnega znanja in spretnosti za lažje obvladovanje situacij v vsakdanjem življenju in na delovnem mestu, večjo samostojnost in odgovornost, vključevanje v različne družbene dejavnosti, dvig samozavesti in dvig kakovosti življenja. Ciljna skupina so starejši zaposleni odrasli, ki niso imeli dovolj priložnosti za izobraževanje in si zaradi podaljševanja delovne aktivnosti želijo pridobiti znanje in usposobljenost za bolj kakovostno življenje in delo.

Andragoški zavod Maribor
- Ljudska univerza

Maistrova ulica 5, 2000 Maribor

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
T: +386 2 234 11 11
M: +386 51 356 560
F: +386 2 234 11 22

© 2012 Andragoški zavod Maribor - Ljudska univerza | Piškotki
Oblikovanje spletne strani: NAVDIH.NET, Izvedba: Lampret.net