Andragoški zavod Andragoški zavod - 90 let

Center medgeneracijskega učenja Maribor

Katalog izobraževanja 2018/2019

Katalog2018

 

Izkoristite ugodnosti!

Drugi o nas

Izjava iz ankete v tečaju digitalne fotografije.

"Pri vas se dobro počutim. Obiskoval sem že tečaj nemškega in angleškega jezika, sedaj pa sem izpopolnil še svoje znanje digitalne fotografije."

Več

e-novice

DA, želim BREZPLAČNO obveščanje o novostih!

Prva obletnica otvoritve centrov medgeneracijskega učenja na ljudskih univerzah po Sloveniji

fotka za objave-sinergija za učenje

Z vizijo, da se bo projekt usidral v srca vseh generacij in uspešno živel še naprej na nacionalni ravni, tudi letos pripravljamo prav poseben vseslovenski Dan medgeneracijskega učenja, ki se bo odvijal 19. novembra 2014 na ljudskih univerzah po vsej Sloveniji.

 

 

 

Obiščite AZM-LU in se vključite v delavnice, kjer bomo skupaj spoznavali moč sodelovanja in trajnostnega učenja.

Lansko leto ustanovljeni Centri medgeneracijskega učenja, ki delujejo pod okriljem ljudskih univerz, letos novembra obeležujejo prvo obletnico delovanja. V enem letu se je v sklopu tega vseslovenskega projekta zvrstilo nekaj več kar 730 medgeneracijskih dogodkov, ki so z namenom spodbujanja organiziranega in strokovno podprtega procesa izmenjave znanj ter izkušenj združili najrazličnejše generacije.

Z vizijo, da se bo projekt usidral v srca vseh generacij in uspešno živel še naprej na nacionalni ravni, tudi letos pripravljamo prav poseben vseslovenski Dan medgeneracijskega učenja, ki se bo odvijal 19. novembra 2014 na ljudskih univerzah po vsej Sloveniji. Poiščite najbližji center medgeneracijskega učenja in se vključite v najrazličnejše delavnice, kjer bomo skupaj spoznavali moč sodelovanja in trajnostnega učenja.

Slavnostni poklon uspešnemu enoletnemu delovanju Centrov medgeneracijskega učenja bo predstavljala prireditev Sinergija za učenje. Pridružite se nam v sredo, 19. 11. 2014, ob 10. uri, v prostorih javnega zavoda Cene Štupar - CILJ (Linhartova 13, Ljubljana), kjer se bomo skupaj sprehodili v svet znanja, retrospektivno pogledali preteklo pot in predstavili nadaljnjo vizijo razvoja centrov medgeneracijskega učenja na Ljudskih univerzah.

Projekt so že podprli naslednji ambasadorji medgeneracijskega učenja:
- slovenska filmska in gledališka igralka Zvezdana Mlakar,
- glasbenica Urška Majdič,
- priznani kuhar Bine Volčič,
- slovenski kolesar Matej Mohorič,
- znana popotnica, pisateljica in fotografinja Benka Pulko,
- podjetnik in eden izmed ustanoviteljev podjetja Zemanta Andraž Tori ter
- profesor na Biotehniški fakulteti prof. dr. Emil Erjavec.

Potek osrednjega dogodka in natančen program dogajanja na vseslovenskem Dnevu medgeneracijskega učenja bo objavljen na spletni strani posameznih ljudskih univerz in ZLUS: www.zlus.si.

Za dodatne informacije o projektu in ZLUS se obrnite na:
Vanja Žižmond, predstavnica za odnose z javnostmi, t 041 945 877, m Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Manca Šalehar, predstavnica za odnose z javnostmi, t 031 369 379, m Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Informacije o dogodkih na AZM-LU: 02/234-11-11

Aktualno

Voščilo in obvestilo

 

 

Andragoški zavod Maribor-Ljudska univerza bo od 24. decembra 2018 do 2. januarja 2019 zaprt.

Vabilo na testiranje pred vključitvijo v računalniški tečaj

Andragoški zavod Maribor – Ljudska univerza vabi na uvodno testiranje in svetovanje pred vključitvijo v brezplačni računalniški tečaj (Windows, Word, Excel), ki bo v ponedeljek, 3. 12. 2018 ob 16.00, v predavalnici 405, na Andragoškem zavodu Maribor, Maistrova ulica 5.

Brezplačni tečaj je namenjen zaposlenim starim nad 45 let z največ srednjo poklicno izobrazbo. Uvodno testiranje je pred vključitvijo v program obvezno. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 02/234 11 11.

Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Andragoški zavod Maribor
- Ljudska univerza

Maistrova ulica 5, 2000 Maribor

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
T: +386 2 234 11 11
M: +386 51 356 560
F: +386 2 234 11 22

© 2012 Andragoški zavod Maribor - Ljudska univerza | Piškotki
Oblikovanje spletne strani: NAVDIH.NET, Izvedba: Lampret.net