Andragoški zavod Andragoški zavod - 90 let

Center medgeneracijskega učenja Maribor

Katalog izobraževanja 2018/2019

Katalog2018

 

Izkoristite ugodnosti!

Drugi o nas

udeleženec v programu ekonomski tehnik (Izjava iz ankete ob zaključku srednješolskega programa)

"Vaš zavod bi priporočil tudi drugim, ker je bilo zelo dobro in domače smo bili kot ena velika družina, vsaj v našem razredu smo bili super ljudje, ki smo si med seboj pomagali in vzpodbujali... sedaj končujemo in mi je resnično kar malo žal ..."

Več

e-novice

DA, želim BREZPLAČNO obveščanje o novostih!

IMG 0611

 

 

 

 

 

 

 

 

Center medgeneracijskega učenja na AZM-LU vabi na brezplačne medgeneracijske  delavnice:

1.  Ko stara majica postane nov kos nakita (ob 10:00)
Ustvarjalna delavnica na kateri bodo mladi skupaj s starejšimi ustvarjali verižice in zapestnice iz bombažnih majic.

2.  Origami za vse generacije (ob 12:00)
Ustvarjalna delavnica na kateri bodo otroci, mladi in starejši skupaj ustvarjali okrasne predmete iz papirja.

3. 12 korakov zdravega prehranjevanja in pomen gibanja za zdravo življenje (ob 12:00)
Predavala bo Zvezdana Vražič, dipl. m. s., spec. klinične dietetike, koordinatorka Oddelka za promocijo zdravja v Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca Maribor. Že več kot 10-let se ukvarja s prehranskim svetovanjem odraslih in otrok in z gibalno aktivnostjo odraslih. Vabljene vse generacije.

4.  Zdrav življenjski slog (ob 15:00)
Druženje romskih žensk in njihovih otrok na temo zdravega življenjskega sloga – delavnica s praktičnim prikazom priprave zdravega obroka.

Delavnice so brezplačne, prijave zbiramo v info pisarni na AZM-LU, na 02 234 11 11 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , kjer so na voljo tudi dodatne informacije.
Vse delavnice se bodo odvijale na Andragoškem zavodu Maribor, Maistrova 5. Vabljeni!

 

Aktualno

Vabimo k sodelovanju v Tednu vseživljenjskega učenja (TVU)

Vse zainteresirane ustanove, društva in posameznike prijazno vabimo k soustvarjanju TVU in Parade učenja.
Tudi v letu 2019 na AZM-LU prevzemamo vlogo regionalnega koordinatorja TVU, ki bo potekal od 10. do 19. maja 2019, v razširjenem terminu pa do konca junija. TVU je vseslovenski festival učenja, s katerim opozarjamo na vseprisotnost in pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. Skupaj s sodelujočimi ustanovami Mariborčanom vsako leto ponudimo številne brezplačne izobraževalne dogodke, predstavitve, delavnice, predavanja, razstave, dneve odprtih vrat ipd.

To je priložnost, da se tudi vi predstavite širši javnosti ter prispevate k širjenju kulture vseživljenjskega učenja v Mariboru in širše. Sodelujete lahko s svojimi izobraževalnimi, informativnimi in promocijskimi dogodki, ki so odprti za vse ali namenjeni zaključenim skupinam. Morda imate v času festivala že načrtovane kakšne dogodke in jih lahko priključite TVU.
Za prijave k sodelovanju in informacije smo na voljo na: 02 234 11 30, 041 776 834, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Vabljeni tudi k sodelovanju na Paradi učenja (sreda, 15. maj), kjer lahko na stojnici, na odru ali z delavnico predstavite svojo dejavnost. Gre za enodnevni festivalski dogodek za promocijo vseživljenjskega učenja v okviru TVU in se dogaja v večjih slovenskih mestih istočasno. Naša Parada učenja bo na dvorišču Vetrinjskega dvora v središču mesta v dopoldanskem času, spremljevalni dogodki pa tudi na drugih lokacijah.

Brezplačni tečaji

Andragoški zavod Maribor
- Ljudska univerza

Maistrova ulica 5, 2000 Maribor

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
T: +386 2 234 11 11
M: +386 51 356 560
F: +386 2 234 11 22

© 2012 Andragoški zavod Maribor - Ljudska univerza | Piškotki
Oblikovanje spletne strani: NAVDIH.NET, Izvedba: Lampret.net