Andragoški zavod Andragoški zavod - 90 let

Nacionalne poklicne kvalifikacije

Katalog izobraževanja 2018/2019

Katalog2018

 

Izkoristite ugodnosti!

Drugi o nas

Zdenka Vrečko, udeleženka v programu računalniška pismenost za odrasle

"Na izobraževanju sem se počutila super, tudi predavatelj se je zelo trudil z nami, tako da smo se lahko naučili to, kar nujno potrebujemo za nadaljnje življenje. Skratka, bilo je prijetno."

Več

e-novice

DA, želim BREZPLAČNO obveščanje o novostih!

 

Andragoški center Maribor

V kolikor ste se odločili certificirati Vaše znanje, Vas vabimo, da si na krajših konzultacijah osvežite svoje znanje ter se seznanite s samim postopkom certificiranja nacionalne poklicne kvalifikacije.

 

 

Katalogi znanj

Pogoji za NPK knjigovodja: srednja poklicna izobrazbe (IV. stopnja).

Pogoji za NPK računovodja: srednja strokovna oz. srednja splošna izobrazbe (V. stopnja).

 

Vsebina tečaja

Vsebina konzultacij bo zajela najpomembnejše vsebinske sklope iz kataloga standardov strokovnih znanj in spretnosti za NPK knjigovodja in računovodja.

Obiskovanje skupinskih konzultacij NI pogoj za pristop k izpitu. Pogoj za pristop k izpitu je izdelana osebna zbirna mapa in znanje po katalogu strokovnih znanj in spretnosti.

Trajanje tečaja

Tečaj traja 16 ur, izvedba bo potekala dve zaporedni soboti.

Cena

Cena tečaja je 200,00 EUR (z DDV).


Brezplačne ugodnosti za vse tečajnike

  • Nudimo vam pomoč in svetovanje pri izdelavi osebne zbirne mape - kontaktirajte NPK-svetovalko na tel. št.: 02/ 234-11-34.

 

Aktualno

Vabimo k sodelovanju v Tednu vseživljenjskega učenja (TVU)

Vse zainteresirane ustanove, društva in posameznike prijazno vabimo k soustvarjanju TVU in Parade učenja.
Tudi v letu 2019 na AZM-LU prevzemamo vlogo regionalnega koordinatorja TVU, ki bo potekal od 10. do 19. maja 2019, v razširjenem terminu pa do konca junija. TVU je vseslovenski festival učenja, s katerim opozarjamo na vseprisotnost in pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. Skupaj s sodelujočimi ustanovami Mariborčanom vsako leto ponudimo številne brezplačne izobraževalne dogodke, predstavitve, delavnice, predavanja, razstave, dneve odprtih vrat ipd.

To je priložnost, da se tudi vi predstavite širši javnosti ter prispevate k širjenju kulture vseživljenjskega učenja v Mariboru in širše. Sodelujete lahko s svojimi izobraževalnimi, informativnimi in promocijskimi dogodki, ki so odprti za vse ali namenjeni zaključenim skupinam. Morda imate v času festivala že načrtovane kakšne dogodke in jih lahko priključite TVU.
Za prijave k sodelovanju in informacije smo na voljo na: 02 234 11 30, 041 776 834, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Vabljeni tudi k sodelovanju na Paradi učenja (sreda, 15. maj), kjer lahko na stojnici, na odru ali z delavnico predstavite svojo dejavnost. Gre za enodnevni festivalski dogodek za promocijo vseživljenjskega učenja v okviru TVU in se dogaja v večjih slovenskih mestih istočasno. Naša Parada učenja bo na dvorišču Vetrinjskega dvora v središču mesta v dopoldanskem času, spremljevalni dogodki pa tudi na drugih lokacijah.

Brezplačni tečaji

Andragoški zavod Maribor
- Ljudska univerza

Maistrova ulica 5, 2000 Maribor

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
T: +386 2 234 11 11
M: +386 51 356 560
F: +386 2 234 11 22

© 2012 Andragoški zavod Maribor - Ljudska univerza | Piškotki
Oblikovanje spletne strani: NAVDIH.NET, Izvedba: Lampret.net