Andragoški zavod Andragoški zavod - 90 let

Katalog izobraževanja 2017/2018

Katalog2017

Izkoristite ugodnosti!

Drugi o nas

Izjava iz ankete v programu ekonomski tehnik

"Vesela sem, da sem se odločila, da naredim šolo na Andragoškem zavodu Maribor. Želim, da ostanete takšni kot ste in se že veselim novega šolskega leta..."

Več

e-novice

DA, želim BREZPLAČNO obveščanje o novostih!

likovna delavnica

Si želite likovno ustvarjati? Pridružite se nam v likovnih delavnicah v okviru univerze za tretje življenjsko obdobje na Andragoškem zavodu Maribor. Delavnice se lahko udeležite vsi, ki si želite likovno ustvarjati, ne glede na vaše predznanje. 

Opis tečaja

V okviru likovne delavnice se boste seznanili z različnimi tehnikami likovnega ustvarjanja: slikanje, kiparjenje, risanje, izdelava voščilnic, program likovne delavnice pa lahko prilagodimo tudi željam skupine. Na delavnici boste lahko razvijali svoj umetniški talent in ročne spretnosti. Ustvarjanje poteka pod vodstvom usposobljenih mentorjev, ki vas bodo popeljali v svet likovnega ustvarjanja. Ob zaključku šolskega leta udeleženci likovne delavnice pripravijo razstavo izdelkov, ki je na ogled v prostorih Andragoškega zavoda Maribor.

Pridite in se prepričajte, kako zabavno je lahko ustvarjanje tudi v tretjem življenjskem obdobju!
Cena
 

Aktualno

Vabilo na testiranje pred vključitvijo v računalniški tečaj

Andragoški zavod Maribor – Ljudska univerza vabi na uvodno testiranje in svetovanje pred vključitvijo v brezplačni računalniški tečaj (Windows, Word, Excel), ki bo v ponedeljek, 3. 12. 2018 ob 16.00, v predavalnici 405, na Andragoškem zavodu Maribor, Maistrova ulica 5.

Brezplačni tečaj je namenjen zaposlenim starim nad 45 let z največ srednjo poklicno izobrazbo. Uvodno testiranje je pred vključitvijo v program obvezno. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 02/234 11 11.

Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Javni razpis za sofinanciranje šolnin

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS je objavil Javni razpis za sofinanciranje šolnin za dvig izobrazbene ravni.

Dodatne informacije: AZM-LU - Svetovalno središče, tel: 02 234 11 34, e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Andragoški zavod Maribor
- Ljudska univerza

Maistrova ulica 5, 2000 Maribor

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
T: +386 2 234 11 11
M: +386 51 356 560
F: +386 2 234 11 22

© 2012 Andragoški zavod Maribor - Ljudska univerza | Piškotki
Oblikovanje spletne strani: NAVDIH.NET, Izvedba: Lampret.net