Andragoški zavod Andragoški zavod - 90 let

Katalog izobraževanja 2018/2019

Katalog2018

 

Izkoristite ugodnosti!

Drugi o nas

Ivana Raušl, udeleženka v programu računalniška pismenost za odrasle

"V tej organizaciji se počutim sproščeno in prijetno. Vesela in hvaležna sem, ker sem imela priložnost pridobiti osnovno znanje za delo z računalnikom."

Več

e-novice

DA, želim BREZPLAČNO obveščanje o novostih!

slika 3

Se želite naučiti osnov nemščine in ste čisti začetnik? Potem je osnovni tečaj nemščine prava izbira za vas.

Potrebno predznanje: ni potrebno.

Aktualni termin pričetka tečaja: januar 2019 (urnik 15 srečanj, dvakrat tedensko v popoldanskem času).

 

Opis tečaja

Splošni tečaj nemškega jezika je namenjen začetnikom brez predznanja. Na tečaju enakovredno utrjujete vse spretnosti: branje, pisanje, govorjenje in slovnica.

Kaj se boste naučili?

Pozdraviti, predstaviti sebe in druge, črkovati, poimenovati in opisovti predmete, števila, cene, prehranjevalne navade, v restavraciji, pri mizi, nakupovanje živil, na ulici, zmenek, pisanje kartice, opisovanje stanovanja, kaj se kje sme in kaj ne, o zdravstvenem stanju, nasveti, poročanje, kako se je kaj zgodilo...

 

Trajanje tečaja

Tečaj traja 45 ur in se izvaja v popoldanskem času na sedežu zavoda. Srečanja potekajo 2 x tedensko po 3 šolske ure.

Cena

Cena 45 urnega tečaja je 240,00 EUR ob plačilu v enem znesku ob pričetku tečaja (DDV je vključen v ceno). Gradivo ni zajeto v ceno tečaja. Vpis in plačilo poteka v informacijski pisarni našega zavoda.

 

Brezplačne ugodnosti za vse tečajnike

  • Podpora učenju v Središču za samostojno učenje

Stik s svetovalci (Tuji jeziki)

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
02/234 11 12

Aktualno

Vabimo k sodelovanju v Tednu vseživljenjskega učenja (TVU)

Vse zainteresirane ustanove, društva in posameznike prijazno vabimo k soustvarjanju TVU in Parade učenja.
Tudi v letu 2019 na AZM-LU prevzemamo vlogo regionalnega koordinatorja TVU, ki bo potekal od 10. do 19. maja 2019, v razširjenem terminu pa do konca junija. TVU je vseslovenski festival učenja, s katerim opozarjamo na vseprisotnost in pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. Skupaj s sodelujočimi ustanovami Mariborčanom vsako leto ponudimo številne brezplačne izobraževalne dogodke, predstavitve, delavnice, predavanja, razstave, dneve odprtih vrat ipd.

To je priložnost, da se tudi vi predstavite širši javnosti ter prispevate k širjenju kulture vseživljenjskega učenja v Mariboru in širše. Sodelujete lahko s svojimi izobraževalnimi, informativnimi in promocijskimi dogodki, ki so odprti za vse ali namenjeni zaključenim skupinam. Morda imate v času festivala že načrtovane kakšne dogodke in jih lahko priključite TVU.
Za prijave k sodelovanju in informacije smo na voljo na: 02 234 11 30, 041 776 834, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Vabljeni tudi k sodelovanju na Paradi učenja (sreda, 15. maj), kjer lahko na stojnici, na odru ali z delavnico predstavite svojo dejavnost. Gre za enodnevni festivalski dogodek za promocijo vseživljenjskega učenja v okviru TVU in se dogaja v večjih slovenskih mestih istočasno. Naša Parada učenja bo na dvorišču Vetrinjskega dvora v središču mesta v dopoldanskem času, spremljevalni dogodki pa tudi na drugih lokacijah.

Brezplačni tečaji

Andragoški zavod Maribor
- Ljudska univerza

Maistrova ulica 5, 2000 Maribor

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
T: +386 2 234 11 11
M: +386 51 356 560
F: +386 2 234 11 22

© 2012 Andragoški zavod Maribor - Ljudska univerza | Piškotki
Oblikovanje spletne strani: NAVDIH.NET, Izvedba: Lampret.net