Andragoški zavod Andragoški zavod - 90 let

Katalog izobraževanja 2017/2018

Katalog2017

Izkoristite ugodnosti!

Drugi o nas

Vesna Šitum, udeleženka v programu predšolska vzgoja

Na Andragoškem zavodu sem se res počutila odlično. Predavatelji in zaposleni so super. Že pred tem sem tukaj opravila program ekonomski tehnik. Tokrat pa sem bila še bolj zadovoljna. Res sem imela pozitivne izkušnje na celem področju. Želela bi si šem nadaljevati izobraževanje na Andragoškem zavodu.

Več

e-novice

DA, želim BREZPLAČNO obveščanje o novostih!

Priložnost za sofinanciranje izobraževanja zaposlenih

Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendij je objavil javno povabilo za zbiranje ponudb v okviru programa »Usposabljanje in izobraževanje zaposlenih 2011«.

Namen javnega povabila je spodbujanje usposabljanja zaposlenih. Z javnim povabilom želijo spodbujati delodajalce, da prednostno vlagajo v pridobivanje novih znanj in kompetenc zaposlenih in tako v skladu s potrebami na trgu dela prispevajo k odpravi strukturnih neskladij, izboljšanju usposobljenosti zaposlenih ter povečanju njihove mobilnosti in zaposljivosti.

Če želite kandidirati na razpisu, vam lahko na našem zavodu ponudimo želeni program s področja informacijsko komunikacijskih tehologij, tujih jezikov, komunikacije ali drugih področij.

Svoje zaposlene lahko prijavite posamezno, v že razpisane termine, lahko pa samo za vas oblikujemo posebne skupine s prilagojenim programom. Kontaktirajte našo informacijsko pisarno preko telefona 02/234-11-11 ali elektronskega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali našo svetovalno službo na telefon 02/234-11-34 ali elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in BREZPLAČNO vam bomo svetovali pri izbiri ustreznih izobraževanj in pomagali pri pripravi razpisne dokumentacije.

Javno povabilo sklada velja za različne ciljne skupine - sklope usposabljanj:

  • sklopa A in B (splošna usposabljanja: tuji jeziki, računalništvo, drugi programi) sta namenjena starejšim od 50 let ali več ali invalidom ali ženskam z največ dokončano osnovnošolsko izobrazbo, ki so zaposleni pri vas;
  • sklop C (javno veljavni programi Usposabljanje za življenjsko uspešnost - Most do izobrazbe in Računalniška pismenost za odrasle) je namenjen vsem vašim zaposlenim.

Višina sofinanciranja je različna od programa do programa. Najvišja vrednost sofinanciranja je 80%.

Več o programih, ki jih lahko prijavite, upravičenih stroških in višini sredstev najdete na uradni spletni strani razpisa.

Oddaja ponudb v okviru javnega povabila je možna od 1. 7. 2013 do razdelitve razpoložljivih sredstev oz. do 31. 10. 2013.

Aktualno

Vabilo na testiranje pred vključitvijo v računalniški tečaj

Andragoški zavod Maribor – Ljudska univerza vabi na uvodno testiranje in svetovanje pred vključitvijo v brezplačni računalniški tečaj (Windows, Word, Excel), ki bo v ponedeljek, 3. 12. 2018 ob 16.00, v predavalnici 405, na Andragoškem zavodu Maribor, Maistrova ulica 5.

Brezplačni tečaj je namenjen zaposlenim starim nad 45 let z največ srednjo poklicno izobrazbo. Uvodno testiranje je pred vključitvijo v program obvezno. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 02/234 11 11.

Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Javni razpis za sofinanciranje šolnin

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS je objavil Javni razpis za sofinanciranje šolnin za dvig izobrazbene ravni.

Dodatne informacije: AZM-LU - Svetovalno središče, tel: 02 234 11 34, e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Andragoški zavod Maribor
- Ljudska univerza

Maistrova ulica 5, 2000 Maribor

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
T: +386 2 234 11 11
M: +386 51 356 560
F: +386 2 234 11 22

© 2012 Andragoški zavod Maribor - Ljudska univerza | Piškotki
Oblikovanje spletne strani: NAVDIH.NET, Izvedba: Lampret.net