Andragoški zavod Andragoški zavod - 90 let

Katalog izobraževanja 2018/2019

Katalog2018

 

Izkoristite ugodnosti!

Drugi o nas

Natalija Polajžer
udeleženka na točki vseživljenjskega učenja

"Angleščino sem se začela učiti kot popolna začetnica, ker se mi zdi znanje jezika zelo pomembno. Všeč mi je, da učenje poteka prilagojeno mojim sposobnostim."

Več

e-novice

DA, želim BREZPLAČNO obveščanje o novostih!

Priložnost za sofinanciranje izobraževanja zaposlenih

Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendij je objavil javno povabilo za zbiranje ponudb v okviru programa »Usposabljanje in izobraževanje zaposlenih 2011«.

Namen javnega povabila je spodbujanje usposabljanja zaposlenih. Z javnim povabilom želijo spodbujati delodajalce, da prednostno vlagajo v pridobivanje novih znanj in kompetenc zaposlenih in tako v skladu s potrebami na trgu dela prispevajo k odpravi strukturnih neskladij, izboljšanju usposobljenosti zaposlenih ter povečanju njihove mobilnosti in zaposljivosti.

Če želite kandidirati na razpisu, vam lahko na našem zavodu ponudimo želeni program s področja informacijsko komunikacijskih tehologij, tujih jezikov, komunikacije ali drugih področij.

Svoje zaposlene lahko prijavite posamezno, v že razpisane termine, lahko pa samo za vas oblikujemo posebne skupine s prilagojenim programom. Kontaktirajte našo informacijsko pisarno preko telefona 02/234-11-11 ali elektronskega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali našo svetovalno službo na telefon 02/234-11-34 ali elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in BREZPLAČNO vam bomo svetovali pri izbiri ustreznih izobraževanj in pomagali pri pripravi razpisne dokumentacije.

Javno povabilo sklada velja za različne ciljne skupine - sklope usposabljanj:

  • sklopa A in B (splošna usposabljanja: tuji jeziki, računalništvo, drugi programi) sta namenjena starejšim od 50 let ali več ali invalidom ali ženskam z največ dokončano osnovnošolsko izobrazbo, ki so zaposleni pri vas;
  • sklop C (javno veljavni programi Usposabljanje za življenjsko uspešnost - Most do izobrazbe in Računalniška pismenost za odrasle) je namenjen vsem vašim zaposlenim.

Višina sofinanciranja je različna od programa do programa. Najvišja vrednost sofinanciranja je 80%.

Več o programih, ki jih lahko prijavite, upravičenih stroških in višini sredstev najdete na uradni spletni strani razpisa.

Oddaja ponudb v okviru javnega povabila je možna od 1. 7. 2013 do razdelitve razpoložljivih sredstev oz. do 31. 10. 2013.

Aktualno

Brezplačni tečaji

Voščilo in obvestilo

 

 

Andragoški zavod Maribor-Ljudska univerza bo od 24. decembra 2018 do 2. januarja 2019 zaprt.

Andragoški zavod Maribor
- Ljudska univerza

Maistrova ulica 5, 2000 Maribor

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
T: +386 2 234 11 11
M: +386 51 356 560
F: +386 2 234 11 22

© 2012 Andragoški zavod Maribor - Ljudska univerza | Piškotki
Oblikovanje spletne strani: NAVDIH.NET, Izvedba: Lampret.net