Andragoški zavod Andragoški zavod - 90 let

Katalog izobraževanja 2018/2019

Katalog2018

 

Izkoristite ugodnosti!

Drugi o nas

Izjava iz ankete ob zaključku srednješolskega izobraževanja

"Delajte še naprej tako dobro, kvalitetno in prijazno, da se bomo še naprej radi vračali nazaj in vas predlagali tudi drugim."

Več

e-novice

DA, želim BREZPLAČNO obveščanje o novostih!

kruh

»Naj živi dober kruh, naj živi vse dobro!«
...
»Potem so posedli okoli Mišmaševega prestola, da bi se pogovarjali o eni najlepših stvari na svetu – o kruhu. Pripovedovali so si zgodbe in pravljice o kruhu, peli pesmi o kruhu, si zastavljali uganke o kruhu in razpravljali o tem, ali bi se dalo narediti še boljši kruh, kot ga peče pekarna Mišmaš. In govorili so o tem, kako so pekli kruh ljudje pred več kot tisoč leti ...«

 

 

Besedilo, s katerim vas želimo povabiti v nov študijski krožek, je seveda iz čarobne pravljice Svetlane Makarovič, na najlepši način pa izraža prav to, kar želimo v študijskem krožku doseči ... védenje o kruhu osvetliti iz različnih vidikov. Na vsakem srečanju se bomo preizkusile tudi v peki nove vrste kruha. Pridružite se nam – grele nas bodo lepe misli, iz pečice pa dišalo po slastnem kruhu ...

Srečevali se bomo 1 x tedensko po 3 šolske ure.

 Udeležba v študijskem krožku je brazplačna.

 

Aktualno

Voščilo in obvestilo

 

 

Andragoški zavod Maribor-Ljudska univerza bo od 24. decembra 2018 do 2. januarja 2019 zaprt.

Vabilo na testiranje pred vključitvijo v računalniški tečaj

Andragoški zavod Maribor – Ljudska univerza vabi na uvodno testiranje in svetovanje pred vključitvijo v brezplačni računalniški tečaj (Windows, Word, Excel), ki bo v ponedeljek, 3. 12. 2018 ob 16.00, v predavalnici 405, na Andragoškem zavodu Maribor, Maistrova ulica 5.

Brezplačni tečaj je namenjen zaposlenim starim nad 45 let z največ srednjo poklicno izobrazbo. Uvodno testiranje je pred vključitvijo v program obvezno. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 02/234 11 11.

Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Andragoški zavod Maribor
- Ljudska univerza

Maistrova ulica 5, 2000 Maribor

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
T: +386 2 234 11 11
M: +386 51 356 560
F: +386 2 234 11 22

© 2012 Andragoški zavod Maribor - Ljudska univerza | Piškotki
Oblikovanje spletne strani: NAVDIH.NET, Izvedba: Lampret.net