Andragoški zavod Andragoški zavod - 90 let

Katalog izobraževanja 2018/2019

Katalog2018

 

Izkoristite ugodnosti!

Drugi o nas

Izjava iz ankete ob zaključku programa Računalniška pismenost za odrasle

"Hvaležna sem, da sem si po tej poti lahko brezplačno nadgradila svoje računalniško znanje, ki je bilo pred tem bolj šibko. Hvala!"

Več

e-novice

DA, želim BREZPLAČNO obveščanje o novostih!

S projektnimi aktivnostmi smo pričeli 20. 3. 2015. V skladu z dogovorom s službo za razvoj zaposlenih Mariborske livarne Maribor gostujemo v podjetju MLM ob ponedeljkih med 13. in 15. uro. Gostovanje v MLM smo izvajali v mesecu juniju in vse do vključno 20. 7. 2015. S svetovalnimi obiski nadaljujemo od 31. 8. 2015 dalje. Obvezna je predhodna najava na tel. številki: 041 / 372 273.

Objavljamo izkušnjo z izvajanjem svetovanja v Mariborski livarni Maribor:

"Podjetje Mariborska livarna Maribor je »stalno učeče se podjetje« in zato smo zainteresirani za sodelovanje v projektih, v okviru katerih si lahko zaposleni širijo znanje, samozavest in pridobivajo nove izkušnje.

Računalniško znanje odpira vrata v svet informacij in pri tem ne smemo pozabiti tudi na manj izobražene zaposlene, katerim je projekt svetovanja namenjen v prvi vrsti.

Izkušnja s svetovanjem na delovnem mestu, ki jo v naših prostorih izvaja Andragoški zavod Maribor-Ljudska univerza, je tudi za nas nekaj novega in dobrodošlega. Svetovanje o izobraževanjem v rednem delovnem času je pokazatelj skrbi in odgovornosti za naše zaposlene.«

Štefka Luthar, Mariborska livarna Maribor, d. d., Skrbnik kadrovskih procesov

 

Promocijo med brezposelnimi osebami smo naredili s pomočjo Zavoda RS za zaposlovanje, Območne službe Maribor.

Objavljamo tudi svetovalno izkušnjo udeleženca svetovanja:

»V svetovalnem pogovoru na Andragoškem zavodu mi je svetovalka napisala prvo prošnjo za službo. Junija letos sem zaključil poklicno šolo in še ta hip nisem prijavljen na zavodu za zaposlovanje. Vse informacije o trgu dela, iskanju zaposlitve in morda celo o nadaljnjem šolanju, so zame zelo dobrodošle.« (Abraham Bejta)20150721 114805

Aktualno

Vabimo k sodelovanju v Tednu vseživljenjskega učenja (TVU)

Vse zainteresirane ustanove, društva in posameznike prijazno vabimo k soustvarjanju TVU in Parade učenja.
Tudi v letu 2019 na AZM-LU prevzemamo vlogo regionalnega koordinatorja TVU, ki bo potekal od 10. do 19. maja 2019, v razširjenem terminu pa do konca junija. TVU je vseslovenski festival učenja, s katerim opozarjamo na vseprisotnost in pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. Skupaj s sodelujočimi ustanovami Mariborčanom vsako leto ponudimo številne brezplačne izobraževalne dogodke, predstavitve, delavnice, predavanja, razstave, dneve odprtih vrat ipd.

To je priložnost, da se tudi vi predstavite širši javnosti ter prispevate k širjenju kulture vseživljenjskega učenja v Mariboru in širše. Sodelujete lahko s svojimi izobraževalnimi, informativnimi in promocijskimi dogodki, ki so odprti za vse ali namenjeni zaključenim skupinam. Morda imate v času festivala že načrtovane kakšne dogodke in jih lahko priključite TVU.
Za prijave k sodelovanju in informacije smo na voljo na: 02 234 11 30, 041 776 834, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Vabljeni tudi k sodelovanju na Paradi učenja (sreda, 15. maj), kjer lahko na stojnici, na odru ali z delavnico predstavite svojo dejavnost. Gre za enodnevni festivalski dogodek za promocijo vseživljenjskega učenja v okviru TVU in se dogaja v večjih slovenskih mestih istočasno. Naša Parada učenja bo na dvorišču Vetrinjskega dvora v središču mesta v dopoldanskem času, spremljevalni dogodki pa tudi na drugih lokacijah.

Brezplačni tečaji

Andragoški zavod Maribor
- Ljudska univerza

Maistrova ulica 5, 2000 Maribor

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
T: +386 2 234 11 11
M: +386 51 356 560
F: +386 2 234 11 22

© 2012 Andragoški zavod Maribor - Ljudska univerza | Piškotki
Oblikovanje spletne strani: NAVDIH.NET, Izvedba: Lampret.net