Andragoški zavod Andragoški zavod - 90 let

Katalog izobraževanja 2018/2019

Katalog2018

 

Izkoristite ugodnosti!

Drugi o nas

Izjava iz ankete ob zaključku programa Računalniška pismenost za odrasle

"Hvaležna sem, da sem si po tej poti lahko brezplačno nadgradila svoje računalniško znanje, ki je bilo pred tem bolj šibko. Hvala!"

Več

e-novice

DA, želim BREZPLAČNO obveščanje o novostih!

zadovoljstvo isio

 

V mesecu novembru 2017 smo izvedli anketiranje strank svetovalnega središča in jih povprašali o zadovoljstvu z opravljeno svetovalno storitvijo in tudi ponovno/vnovično svetovalno storitvijo. Aktivnost smo zasnovali kot del projekta Javnega razpis za sofinanciranje dejavnosti informiranja in svetovanja v izobraževanju odraslih v letu 2017. Več o rezultatih anketiranja si lahko preberete na sledeči povezavi...

 

Vtisi, mnenja in stališča uporabnikov storitev informiranja in svetovanja v sklopu Svetovalnega središča Maribor:

Vtisi ge. J. B.:

"Upam, da se me spomnite. Moram Vam javiti, da sem dobila po letu in pol dela, truda in zanašanja nase, svoje delovno mesto. Je sicer izven mojih načrtov, ampak me veseli. Dobila sem ga za nedoločen čas, in moram poudariti, da mi brez Vas ne bi uspelo! Tako da najlepša hvala za vso podporo, vso nesebično pomoč, ki ste mi jo namenili pri pisanju prošenj, pogovorih in vseh ostalih stvareh, ki ste jim namenili čas... res, res, res iskreno sem Vam hvaležna!" (22. 7. 2017)

Vtisi ge. Aleksandre:

"Zares ste mi bili v veliko pomoč pri pripravi predstavitvene mape, saj ste mi poslali kar nekaj povezav in prilog, ki so mi predstavljale vzorec, po katerem se moram zgledovati. Prav tako ste me usmerjali in me opominjali na stvari, ki sem jih morala popraviti, dodati, ipd. Opozorili ste me na novosti, ki sem jih morala upoštevati, prav tako pa ste poiskali in mi posredovali še dodatne informacije. Moram priznati, da mi je vse zgoraj našteto res koristilo pri izdelavi predstavitvene mape, ki jo potrebujem, da se lahko prijavim na postopek preverjanja in potrjevanja NPK..." (14. 10. 2015)

Vtisi g. O. Vohla (*iz Knjige pritožb, pohval, mnenj in predlogov...):

"Če bi bili vsi svetovalci tako prijazni, kot so tukaj, bi ljudje, ki so že tako sami in v stiski z veseljem hodili po nasvete in po pomoč vsak dan." (10. 9. 2015)

Vtisi ge. T. Petrič (*iz Knjige pritožb, pohval, mnenj in predlogov...):

"Na svetovanje sem prišla z namenom, da ugotovim, kako naprej. Sedaj sem dobila določene smernice, s pomočjo katerih se bom lažje odločila. Svetovanje mi je zelo koristilo in vsakemu, ki je v podobni situaciji, priporočam takšen način pogovora. Svetovalka je zelo prijazna, pripravljena poslušati in pomagati." (24. 8. 2015) 

Aktualno

Brezplačni tečaji

Voščilo in obvestilo

 

 

Andragoški zavod Maribor-Ljudska univerza bo od 24. decembra 2018 do 2. januarja 2019 zaprt.

Andragoški zavod Maribor
- Ljudska univerza

Maistrova ulica 5, 2000 Maribor

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
T: +386 2 234 11 11
M: +386 51 356 560
F: +386 2 234 11 22

© 2012 Andragoški zavod Maribor - Ljudska univerza | Piškotki
Oblikovanje spletne strani: NAVDIH.NET, Izvedba: Lampret.net