Andragoški zavod Andragoški zavod - 90 let

Katalog izobraževanja 2017/2018

Katalog2017

Izkoristite ugodnosti!

Drugi o nas

Milojka Kline, udeleženka Univerze za tretje življensko obdobje

"V imenu "angleške" skupine, ki je obiskovala tečaj ob ponedeljkih in ki se je z direktorico pogovarjala o naših težavah, se vam iskreno zahvaljujem za izpolnjeno obljubo.

Več

e-novice

DA, želim BREZPLAČNO obveščanje o novostih!

zadovoljstvo isio

 

V mesecu novembru 2017 smo izvedli anketiranje strank svetovalnega središča in jih povprašali o zadovoljstvu z opravljeno svetovalno storitvijo in tudi ponovno/vnovično svetovalno storitvijo. Aktivnost smo zasnovali kot del projekta Javnega razpis za sofinanciranje dejavnosti informiranja in svetovanja v izobraževanju odraslih v letu 2017. Več o rezultatih anketiranja si lahko preberete na sledeči povezavi...

 

Vtisi, mnenja in stališča uporabnikov storitev informiranja in svetovanja v sklopu Svetovalnega središča Maribor:

Vtisi ge. J. B.:

"Upam, da se me spomnite. Moram Vam javiti, da sem dobila po letu in pol dela, truda in zanašanja nase, svoje delovno mesto. Je sicer izven mojih načrtov, ampak me veseli. Dobila sem ga za nedoločen čas, in moram poudariti, da mi brez Vas ne bi uspelo! Tako da najlepša hvala za vso podporo, vso nesebično pomoč, ki ste mi jo namenili pri pisanju prošenj, pogovorih in vseh ostalih stvareh, ki ste jim namenili čas... res, res, res iskreno sem Vam hvaležna!" (22. 7. 2017)

Vtisi ge. Aleksandre:

"Zares ste mi bili v veliko pomoč pri pripravi predstavitvene mape, saj ste mi poslali kar nekaj povezav in prilog, ki so mi predstavljale vzorec, po katerem se moram zgledovati. Prav tako ste me usmerjali in me opominjali na stvari, ki sem jih morala popraviti, dodati, ipd. Opozorili ste me na novosti, ki sem jih morala upoštevati, prav tako pa ste poiskali in mi posredovali še dodatne informacije. Moram priznati, da mi je vse zgoraj našteto res koristilo pri izdelavi predstavitvene mape, ki jo potrebujem, da se lahko prijavim na postopek preverjanja in potrjevanja NPK..." (14. 10. 2015)

Vtisi g. O. Vohla (*iz Knjige pritožb, pohval, mnenj in predlogov...):

"Če bi bili vsi svetovalci tako prijazni, kot so tukaj, bi ljudje, ki so že tako sami in v stiski z veseljem hodili po nasvete in po pomoč vsak dan." (10. 9. 2015)

Vtisi ge. T. Petrič (*iz Knjige pritožb, pohval, mnenj in predlogov...):

"Na svetovanje sem prišla z namenom, da ugotovim, kako naprej. Sedaj sem dobila določene smernice, s pomočjo katerih se bom lažje odločila. Svetovanje mi je zelo koristilo in vsakemu, ki je v podobni situaciji, priporočam takšen način pogovora. Svetovalka je zelo prijazna, pripravljena poslušati in pomagati." (24. 8. 2015) 

Aktualno

Vabilo na testiranje pred vključitvijo v računalniški tečaj

Andragoški zavod Maribor – Ljudska univerza vabi na uvodno testiranje in svetovanje pred vključitvijo v brezplačni računalniški tečaj (Windows, Word, Excel), ki bo v ponedeljek, 3. 12. 2018 ob 16.00, v predavalnici 405, na Andragoškem zavodu Maribor, Maistrova ulica 5.

Brezplačni tečaj je namenjen zaposlenim starim nad 45 let z največ srednjo poklicno izobrazbo. Uvodno testiranje je pred vključitvijo v program obvezno. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 02/234 11 11.

Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Javni razpis za sofinanciranje šolnin

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS je objavil Javni razpis za sofinanciranje šolnin za dvig izobrazbene ravni.

Dodatne informacije: AZM-LU - Svetovalno središče, tel: 02 234 11 34, e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Andragoški zavod Maribor
- Ljudska univerza

Maistrova ulica 5, 2000 Maribor

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
T: +386 2 234 11 11
M: +386 51 356 560
F: +386 2 234 11 22

© 2012 Andragoški zavod Maribor - Ljudska univerza | Piškotki
Oblikovanje spletne strani: NAVDIH.NET, Izvedba: Lampret.net