Skoči na glavno vsebino
Select Page
100 let AZM
Logotip - center za razvoj kadrov Korak

Vzemite prihodnost v svoje roke!

Nikoli ni prepozno za nova znanja in izobraževanje. Pridobite si formalno ali neformalno izobrazbo in si povečajte konkurenčnost na trgu dela ter si odprite nove priložnosti.

 V Andragoškem zavodu Maribor – Ljudska univerza smo na tej poti z vami že več kot 90 let. Pri nas lahko pridobite formalno (osnovna šola za odrasle, srednja šola za odrasle) kot tudi neformalno izobrazbo, dokončate svoje izobraževanje in nadgradite svoje znanje.

 

Osnovna šola in srednja šola za odrasle

Za vas smo pripravili naslednje programe formalne izobrazbe:

Izbirate lahko med pestro paleto srednješolskih programov, ki so usmerjeni predvsem v pridobivanje praktičnih znanj.

 

Nacionalna poklicna kvalifikacija

Pomagamo vam tudi do pridobitve potrdila o neformalno pridobljenem znanju. Za različne poklice lahko z našo pomočjo opravite izpit za nacionalno poklicno kvalifikacijo (NPK) in dokažete, da obvladate svoje delo, kljub temu da nimate formalne potrditve pridobljenega znanja.

 

Kakovostno, strokovno, prilagodljivo

Naše ključne prednosti pri izvajanju izobraževanj so predvsem kakovostna izvedba, strokovni, visoko usposobljeni predavatelji in prilagodljivost vašim željam ter potrebam pri izvedbi izobraževanj. Z veseljem vas izobražujemo, vam predajamo znanja in vam odpiramo nove priložnosti.

Odločite se za izobraževanje in izberite pravi program zase! Za več informacij smo dosegljivi na telefonski številki 02 234 11 11 ali elektronskem naslovu info@azm-lu.si.

Izbrano za vas

Na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi nudimo raznovrstno izobraževalno ponudbo prilagojeno različnim ciljnim skupinam. Tu lahko na enem mestu najdete vse vsebine, ki so namenjene posebej vam.
Dostopnost