Skoči na glavno vsebino
Select Page
100 let AZM
Logotip - center za razvoj kadrov Korak

Osvojite računalniška znanja!

Z našimi sodobnimi in praktičnimi računalniškimi tečaji.

 

Danes si težko predstavljamo življenje brez računalnikov. Tako v poklicnem kot tudi zasebnem življenju. Želite tudi vi nadgraditi svoje računalniško znanje ali znanje vaših zaposlenih in dvigniti kakovost dela ter produktivnost? Ali pa ste morda že zakorakali v tretje življenjsko obdobje in vam je uporaba računalnikov tuja?

 

Računalniški tečaji za vsakogar

V Andragoškem zavodu Maribor – Ljudska univerza se zavedamo pomena vseživljenjskega učenja, še posebej na področju informacijsko komunikacijske tehnologije. Zato smo za vas oblikovali vrsto praktičnih računalniških tečajev, da se boste lažje znašli z računalniki:

  • računalniški tečaji za posameznike,
  • računalniški tečaji za podjetja.

Tukaj smo za vas, da vam pomagamo. Pridružite se kateremu izmed naših računalniških tečajev, da boste osvojili uporabo računalnikov, boste pridobili potrebna znanja in veščine na področju informacijsko komunikacijske tehnologije, izboljšali vaše kompetence, da boste bolj spretni in tudi poklicno uspešnejši. Za več informacij pokličite na telefonsko številko 02 234 11 11 ali nam pišite na elektronski naslov info@azm-lu.si.

Prednosti naših računalniških tečajev

Naši računalniški tečaji niso klasični tečaji, saj se predvsem osredotočamo na potrebe in predznanje udeležencev. Potekajo v majhnih skupinah, kar omogoča, da se vam lahko bolj posvetimo. Prav tako vam nudimo možnost individualnih tečajev, na katerih se posvetimo samo vam, da boste lahko hitreje in učinkoviteje osvojili znanja.

Za zaključene skupine pa pripravimo računalniški tečaj povsem po meri.

Poučevali vas bodo izkušeni strokovnjaki, ki znanje predajajo predvsem na razumljiv in enostaven način. Naš cilj je, da osvojite računalniška znanja v praksi in da v učenju uživate. Vabljeni!

Računalniška pismenost za odrasle

Računalniška pismenost je v informacijski družbi izrednega pomena, a vsakdo se ni imel priložnosti učiti uporabljati računalnikov v organizirani izobraževalni obliki. Program Računalniška pismenost za odrasle je program, ki prav vsakomur omogoča, da se nauči osnov uporabe računalnika in zaživi polno življenje v informacijski družbi.

VEČ O TEM …

Računalniška in digitalna pismenost

Na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi se zavedamo pomembnosti vseživljenjskega izpopolnjevanja na področju informacijskih in digitalnih tehnologij, zato udeležencem ponujamo široko paleto izobraževanj, namenjenih izboljšanju vaših digitalnih kompetenc.

Naši računalniški tečaji niso klasični tečaji, saj se predvsem osredotočamo na potrebe in predznanje udeležencev. Potekajo v majhnih skupinah, kar omogoča, da se vam lahko bolj posvetimo.

Poučevali vas bodo izkušeni strokovnjaki, ki znanje predajajo predvsem na razumljiv in enostaven način. Naš cilj je, da osvojite računalniška znanja v praksi in da v učenju uživate.

VEČ O TEM …

Prilagodite tečaje računalništva svojim potrebam in željam

Želite prilagoditi tečaj svojim potrebam? Se želite učiti računalniških programov v svojem tempu? Želite na tečaju določenim temam posvetiti še posebno pozornost? Potrebujete le nekaj dodatnih ur, na katerih boste posebno pozornost posvetili temam, ki vam delajo preglavice?

Na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi vam nudimo kakovostne in strokovne individualne računalniške tečaje, kjer lahko skupaj z mentorjem oblikujete tečaj prilagojen vašim potrebam.

Izbrano za vas

Na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi nudimo raznovrstno izobraževalno ponudbo prilagojeno različnim ciljnim skupinam. Tu lahko na enem mestu najdete vse vsebine, ki so namenjene posebej vam.
Dostopnost