Skoči na glavno vsebino
Select Page
100 let AZM
Logotip - center za razvoj kadrov Korak

Podjetniki, investirajte v zaposlene!

 

Vaš kader je vaše največje bogastvo. Ustrezno usposobljen in izobražen kader lahko bistveno prispeva k uspešnosti vašega podjetja. Zato je investiranje v kader, izobraževanje vaših zaposlenih izjemnega pomena.

 

Pestra izbira izobraževanj za podjetja

V Andragoškem zavodu Maribor – Ljudska univerza se že skoraj stoletje ukvarjamo z izobraževanjem odraslih in imamo na tem področju bogate izkušnje. Nudimo vam široko paleto kakovostnih in učinkovitih:

  • internih izobraževanj zaposlenih,
  • usposabljanj in
  • različnih delavnic za vaše zaposlene.

 

Organiziramo različne oblike izobraževanj za podjetja in zaposlene v podjetjih, od računalniških izobraževanj do jezikovnih tečajev in različnih mehkih veščin.

Le z ustreznim znanjem in kakovostnim, usposobljenim kadrom bo vaše podjetje konkurenčno na trgu. Hkrati pa z vlaganjem v zaposlene gradite tudi njihovo pripadnost podjetju, razvijate njihove kompetence in pozitivno vplivate k njihovi večji motiviranosti.

 

Brezplačni programi

Podjetjem in zaposlenim omogočamo širok spekter brezplačnih programov za izobraževanje zaposlenih, od digitalnih kompetenc, finančne pismenosti, izboljšanja komunikacijskih veščin do jezikovnih kompetenc v tujih jezikih. Veseli smo, da vam lahko ponudimo to ugodnosti, saj smo prejeli financiranje iz kandidiranja na različnih projektih.


Prilagojeno vašim potrebam

Pri izvajanju izobraževanj se prilagodimo vašim potrebam in potrebam vaših zaposlenih. Prilagodimo se vam glede lokacije izvajanja izobraževanj, načina izvedbe, urnikov, števila ur…

Skupaj z vami poiščemo rešitev, ki bo vam pisana na kožo. V celoti prevzamemo izvedbo in organizacijo izobraževanj. Vaša naloga je le, da organizirate čas zaposlenih za izobraževanja.

 

Svetovanje zaposlenim

Zaposlenim nudimo tudi svetovanje za nadaljnje izobraževanje in jim tako pomagamo do razvoja kompetenc. Svetovalne storitve so v celoti brezplačne, tako za podjetja kot tudi za zaposlene, ki se udeležijo svetovanj.

 

Stopite korak naprej v vašem podjetju

Za več informacij nas kontaktirajte na telefonsko številko 02 234 11 11 ali nam pišite na elektronski naslov info@azm-lu.si. Z veseljem se bomo oglasili pri vas na sestanku in vam podrobneje predstavili naše storitve ter skupaj z vami oblikovali program za izobraževanje zaposlenih, prilagojen vašim željam in potrebam.

Izbrano za vas

Na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi nudimo raznovrstno izobraževalno ponudbo prilagojeno različnim ciljnim skupinam. Tu lahko na enem mestu najdete vse vsebine, ki so namenjene posebej vam.
Dostopnost