Skoči na glavno vsebino
Select Page
100 let AZM
Logotip - center za razvoj kadrov Korak

Nadgradite znanje – s samostojnim učenjem

Si želite pridobiti nova znanja? Vam bolj ustreza samostojno učenje iz vnaprej pripravljenega gradiva? Za vas imamo odlično rešitev.

S pomočjo gradiva in izkušenih mentorjev

V okviru Andragoškega zavoda Maribor – Ljudska univerza deluje Središče za samostojno učenje in je namenjeno vsem, ki želite pridobivati nova znanja samostojno. Vendar brez skrbi, pri učenju niste povsem prepuščeni sami sebi. Za vas smo pripravili ustrezna gradiva za samostojno učenje, s pomočjo katerih boste po vašem tempu pridobivali nova znanja. V središču so vam za učenje na voljo računalniki, poleg tega pa je vedno na voljo tudi izkušeni mentor, ki vam bo pomagal pri vašem delu. Tak način učenja je še posebej primeren za učenje tujih jezikov in za pridobivanje računalniških kompetenc ter prinaša udeležencem dobre rezultate.

 

 

Logotip - Organizirano samostojno učenje
Delovni čas

Središče za samostojno učenje je odprto:

ponedeljek: 8:00-16:00
torek: 8:00-16:00
sreda: 8:00-18:00
četrtek: 8:00-16:00
petek: 8:00-14:00

 

Brezplačna uporaba

Središče za samostojno učenje je namenjeno vsem, ki vas zanima samostojno učenje. Uporaba središča in gradiva za samostojno učenje je brezplačna za vse. Vabljeni! V znanju je moč in vaša priložnost.

Pridite in poskusite tudi vi, ali vam ustreza tak način učenja! Za več informacij nas pokličite na telefonske številke 02 234 11 11, 02 234 11 26 ali 051 636 587, lahko pa  nam tudi pišete na elektronski naslov info@azm-lu.si.

Logotip - Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport

Za učenje jezika ni ovir. Na morju ali v hribih, na kolesu ali v avtu, v službi ali doma … vedno so dane možnosti za učenje novega jezika ali osvežitev pridobljenega znanja tujega jezika. Da boste lahko znanja pridobivali kjerkoli, prebrskajte med povezavami. Vsak lahko najde nakaj zase.

Izbrano za vas

Na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi nudimo raznovrstno izobraževalno ponudbo prilagojeno različnim ciljnim skupinam. Tu lahko na enem mestu najdete vse vsebine, ki so namenjene posebej vam.
Dostopnost